Köögivilja-püreesupp

köögivilja püreesupp

Täna jagan teiega maitsvat ja kiirelt valmivat köögivilja-püreesupi retsepti, mis sobib ideaalselt lõunasöögiks või kergemaks õhtusöögiks. Kui tavaliselt võtavad püreesupid omajagu valmimisaega ning mässamist, siis antud supi saab valmis poole tunniga. Tegemist on täiesti taimse söögiga, kuid soovi korral saab juurde lisada peekonikuubikuid, mis sobivad väga hästi püreesupi juurde. Samuti võib teha supi kõrvale paar toekamat võileiba, seega olge loovad ja katsetage. Head kokkamist!

Koostisosad:

  • 1 sibul (keskmise suurusega)
  • 2-3 küüslauguküünt (vastavalt maitsele)
  • natuke ingverit (samuti maitse järgi, ma kasutasin umbes 1 spl hakitult)
  • 5 porgandit
  • 400 ml köögiviljapuljongit
  • 1 purk kookospiima
  • maitsestamiseks sool, pipar, tüümian ja tšillihelbed

Valmistamine:

  • Haki köögiviljad ning prae neid paksu põhjaga potis, kuniks sibul on kuldpruun
  • Lisa köögiviljapuljong ning maitseained, ma läksin lihtsamat teed ning lisasin vee ja mõned puljongikuubikud
  • Lase supil podiseda umbes 20 minutit kuni porgand on pehme
  • Seejärel vala supp blendrisse, lisa kookospiim ning blenderda kuni segu on ühtlane
  • Kuna ma olen tšilli armastaja, siis lisasin supile veel mõned tšillihelbed kaunistuseks

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga